Revista SAV de juliol: Ni el Ceaucescu ho haguès fet millor.

MLuissa SAVDurant quasi 4 anys, els regidors de l’ oposició no han aparegut per les planes de la revista municipal, SAV. Una revista pagada per tots i que llegeixen votants de CiU, ERC, SI, AIV, PUSA o PSC. Una revista adreçada a tota la gent del municipi, independentment de les seves creences i ideologies polítiques, una revista d’ informació municipal, o això és el que hauria de ser. Però la realitat n’és un altre de ben diferent. La Revista municipal, s’ ha convertit en la revista oficial de CiU, on els regidors d’ aquests partit venen copant  trimestre rere trimestre les planes de la revista. Els regidors d’ ERC i AIV s’ han de conformar amb les engrunes que els deixen, i den tan en quan els deixen un petit espai amb una foto per a tenir-los contents.

Aquest mes de juliol, el nerviosisme de CiU pels escàndols de l’ honorable,  els dubtes davant si la consulta s’ ha de fer o no, patinades com que la de l’ alcaldessa al programa d’ en Cuní , la pujada dels sous dels regidors i altres afers similars els han fet entrar en pànic i han decidit utilitzar tots els mitjans de propaganda al seu abast.

La revista del mes de juliol és un monogràfic sobre l’ alcaldessa, surt en 5 de les 20 planes de la revista, i això que les dos últimes son les reservades als partits i no compten.

Apareix a la portada, i en l’ inauguració del nou nom del camp de futbol, on sembla quasi que l’  homenatjada ha estat ella i no el Joan Nicolau. Torna a sortir a l’ entrega de les medalles de la copa catalana de trial bici, surt portant la flama del Canigò i finalment surt l’ escrit de CiU destinat als partits amb representació municipal.

En resum, ni el Caucescu tenia tanta presència als mitjans de Romania com te aquesta alcaldessa. Sobta que cap de les accions dels regidors de l’ oposició hagi fet res remarcable en els darrers 4 anys per merèixer una foto i un comentari, encara que petitet a l’ esmentada revista.

PUSA ha fet xerrades sobre la recepció de les urbanitzacionsa Alfou i Pungoles, va denunciar l’ ajuntament per  la recollida selectiva a urbanitzacions, també va organitzar la festa Major de Les Pungoles del 2011, i en Ferran Calvera, com a President del Clan del Clàssic ha participat cada any en la organització de la parada de cotxes antics que s’ ha anat organitzant a les Festes Majors d’ hivern i estiu. A més de presentar un munt d’ iniciatives i mocions transcendents. Però mai cap d’ aquests esdeveniments ha merescut ser noticia a la revista de tots.

Això se’n diu regeneració democràtica i transparència?

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment