Resum del Ple de Juliol. Per Jordi.S

Ordre del Ple de JuliolEn Jordi, veí de Can Miret i periodista va assistir el passat mes de juliol al Ple Municipal i ens ha enviat un resum del que coma  professional de la matèria va donar de si el Ple.

Li agraïm el detall d’ haver anat i escoltar per ell mateix allò que es discuteix en el si de la politica municipal. Us transcrivim el seu resum tal com ens l’ ha enviat.

 

El ple de l’Ajuntament rebutja la moció de PUSA a favor de la bona pràctica política

La moció que va presentar PUSA per “la regeneració pública de la política a SAV” va ser rebutjada per la totalitat de regidors del ple municipal, a excepció dels dos representants de PUSA, Ferran Calvera i Israel Sugrañes. La demanda de PUSA incloïa quatre punts a favor de la bona praxis política i que feia que per una banda, els partits es comprometessin a respectar la llista més votada perquè fos aquesta qui formés govern, i  a no pactar amb trànsfugues;  i pel què fa als regidors, que deixessin l’acta de regidor si abandonaven el partit i que ni els propis regidors ni familiars directes formessin part dels òrgans de direcció de les entitats locals.

El principal argument que va oferir l’equip de govern per rebutjar aquesta moció va ser “per no hipotecar els qui surtin escollits a les properes eleccions”. En aquest sentit, des de PUSA es va indicar que en altres temes, com en la concessió de la zona esportiva de Can Miret durant més d’una dècada a un inversor privat, no es va tenir en compte l’opinió “del futur govern”.

Precisament les zones esportives de les urbanitzacions van acaparar la part més polèmica del ple, quan el regidor d’ ERC. Jesús Lera, va dir que la solució per la zona esportiva de Les Pungoles, passava “per agafar un ‘bulldozer’ i deixar els terrenys com un solar”.

També des del PUSA, i en el torn de precs i preguntes, es va demanar més “sensibilitat” en la protecció de la flora i fauna local, demanant “plantar i protegir arbres que servissin per alimentar ocells i buscar solucions per evitar atropellaments massius d’eriçons, com per exemple, la construcció de corredors naturals per sota de les carreteres on la presència d’aquests animals és més abundant”.

Finalment, indicar que PUSA va votar favorablement a tots els punts que va presentar al ple l’equip de govern.

Comparteix

2 Responses

  1. Per al·lusions voldria fer uns aclariments, en primer lloc quant vaig dir al Sr. Israel Sugrañes que “s’hauria de passar un bulldozer de cap a cap a la zona esportiva” aquesta frase continua explicant el per què ho dic i, lamento molt la manipulació que fa PUSA en agafar la part que més interessa per donar una imatge meva i del grup municipal que represento ERC-RCat totalment manipulada i amb ganes de desprestigiar.
    El mal estat en que es troben les instal·lacions esportives de Les Pungoles, tret de dues pistes de tennis, és francament lamentable. Els temps han canviat i el que llavors es pensava d’una manera, ara en realitat és un altre. La proliferació d’espais esportius millor dotats ha portat al desús altres instal·lacions i que aquestes quedin obsoletes i abandonades. La meva proposta a banda de fer taula rasa, és fer unes instal·lacions esportives d’acord amb les previsions d’us, es a dir quin és el potencial de persones que les utilitzaran. S’ha de fer una reforma profunda d’acord amb els veïns de Les Pungoles.
    El que trobo totalment injust i amb mala llet ha estat la actuació per part de PUSA d’intent a desacreditar-me.
    La racionalització de les instal·lacions esportives en tot el municipi de Sant Antoni de Vilamajor portaria una millora en les despeses i en la gestió.

    • Company Jesus, des de PUSA tractem sempre de donar una informació objectiva del que pasa als Plens. Ens agradaria que tal com vam demanar ja fa temps, fos l’ Ajuntament qui gravés els Plens per tal de fer-ne difusió entre els veïns. Com que l’ actual equip de govern que tu recolzes s’ hi va negar, PUSA ha vingut publicant els enregistraments dels Plens al seu web. I com que al PUSA li agrada la democràcia, la llibertat d’ expressió i el pluralisme d’ opinions, permetem sempre a tothom que publiqui els comentaris a les noticies, sense censures de cap mena. Lamentablement, a l’ Ajuntament que tu com a regidor d’ ERC recolzes no passa això, perquè ni tan sols tenim un espai d’ opinió al web municipal per manifestar les nostres queixes. En fi, la gent son grans per decidir que és més plural, manipulador o obscur. Gràcies per llegir-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment