53 Actes per les festes majors de SAV. I les Urbanitzacions ?

FM SAV 2014

Cada any les Festes Majors de Sant Antoni tenen més actes culturals, esportius, gastronòmics, lúdics, etc. Aquests any seran prop de 55. D’ aquests en tenim tan variats com concurs de petanca, pintura ràpida, exposicions, concerts de música, disco jove, sopar a la fresca, cerca vila, gegants, jocs infantils, etc. Tots els actes es duran a terme al poble, i sols un concurs de pàdel serà organitzat a Can Miret, i organitzat per la iniciativa privada del concessionari d eles pistes de tennis.
Malgrat cada any insistim en que les FM de Sant Antoni han de ser les festes de tot el municipi, i malgrat haver-ho portat al Ple en reiterades ocasions, i sempre un cop hem pogut llegir el programa de les FM, veient el continu oblit de la resta del municipi que no sigui el poble, un cop més les urbanitzacions perdem per golejada.

Actes festius durant la FM de Sant Antoni organitzats al núcli urbà : 54

Actes FM organitzats a Can Miret: 1

Actes FM organitzats a Pungoles: 0

Actes FM organitzats a Alfou: 0

Actes FM Can Vila: 0

Resultat final: Poble 54-Urbanitzacions 1

Com  a mostra d’ absolut rebuig a aquesta situació de menyspreu a les urbanitzacions, fent-se i apropiant-se uns pocs de la festa de tots. Els regidors del PUSA hem acordat no participar en cap acte de les Festes Majors de SAV aquests any.

Mentre, des que PUSA no va seguir organitzant la FM de Les Pungoles, aquesta no s’ ha fet més, i a Alfou, s’ ha reduit un dia la seva durada.

 

 

Comparteix

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment