Instància sobre el nombre de delictes a SAV.

Oficialment, a les urbanitzacions, durant el 2012, han hagut 6 robatoris, tres d’ ells a Alfou durant les festes de Nadal. Malgrat aquestes dades, tenim constància per part dels veïns que hi ha hagut 2 robatoris més a cases d’ Alfou, però al no fer-se denúncia, no hi figuren a les estadistiques.

Tots coneixem els recents fets ocurreguts a Alfou aquest mes i que PUSA va publicar fa pocs dies. Sembla ser, doncs, que tenim un problema de seguretat i que caldria per part de l’ Ajuntament, l’ adopció de messures complementàries per tal de fer-li front.

És molt important denunciar qualsevol robatori, encara que no us hagin pres rés de valor, ja que en cas contrari, resulta molt difícil tenir arguments per demanar una major presencia policial a les nostres urbanitzacions.

PUSA ha demanat al Regidor de Governació una relació dels delictes contra la propietat que s’ han comés al darrer any al nostre municipi, així podrem determinar on està el punt feble del municipi i buscar-hi solucions. En aquest sentit, el nostre partit ha proposat a la Junta d’ Alfou demanar co-responsabilitat a l’ Ajuntament en la vigilància de les urbanitzacions, fent-se càrrec , si no hi han prous efectius policials, d’ una part del cost d’ un servei de vigilància privada, tal com funciona a Can Miret.

Comparteix

1 Response

  1. Gracies pusa com sempre preocupant-te pels temes sels veins siguin quins siguin.Tots estem contenrs per com va acabae l’ ultim robatori amb la recuperacio de tot el que s’ havia robat i detinguts gracies a l actuacio dels veins. Pero no oblidem que actuacions com aquesta son perilloses i que la seguretat de les nostres cases no ha d’ estar en mans sols de la bona voluntat dels veins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment