Alfou passa les escombreries a l’ Ajuntament.

 

La nova normativa de la Generalitat respecte a la recollida i tractament dels residus urbans ha obligat a partir d’ aquest any a que a tot el municipi es faci la recollida selectiva “orgànic” i “restes” a part del sistema de contenidors que actualment ja funciona.

Això suposarà una nova taxa de 160 euros any aplicable a partir del segon trimestre de 2013 i suposarà un increment del preu de la recollida en uns 35 euros any. Malgrat l’ increment, com a dada positiva, tots els veïns d’ Alfou que facin servir la deixalleria tindran les bonificacions corresponents, d’ un 10 i 15% sobre el rebut, de manera que podrem arribar a tenir un descompte d’ entre 16 i 24 euros a caca rebut.

Per altre banda, l’ Ajuntament ha tingut cura que el treballador que feia la recollida a Alfou per compte pròpia no es quedés a l’ atur, i ha aconseguit que sigui ell qui segueixi fent la recollida però com a treballador de la nova empresa. Un 10 a l’ Ajuntament per la sensibilitat mostrada.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment