Els veïns d’ Alfou fustren un robatori.

El dissabte passat, uns lladres van entrar en una vivenda de l’ Avinguda d’ Alfou i van assaltar una casa. Afortunadament els veïns no hi eren, però si que d’ altres van veure com  un grup de joves saltaven la tanca de la finca. Immediatament van posar-se en contacte amb la policia local de SAV i amb veïns amics que van formar a corra cuita un grup d’ ajuda per tal de cercar els assaltants. Aquest veïns van poder veure els delinqüents i en arribar la policia local ( agent Josep ) van fer una batuda per tal de trobar-los. Després d’ una estona van poder identificar-los a prop del restaurant i l’ agent va poder detenir-los.

Els veïns no van quedar satisfets i 3 d’ ells es van dividir per tal de mirar si durant el recorregut dels lladres havien deixat part del botí abandonat. Un dels veïns, el Tomas, va veure a prop de la riera a tres sospitosos que recollien objectes a l’ indret. El Tomas els va donar l’ “alto” i gràcies a els seus coneixements de defensa personal, els va poder reduir. Mentre, avisava els altres veïns per mòbil. Finalment aquests van arribar i van poder donar un cop de mà. Mentre, els mossos es personaven al lloc dels fets i es feien càrrec dels detinguts. A més als pocs minuts, un cotxe Golf amb dos ocupants més era detingut a la sortida d’ Alfou per la patrulla dels mossos.

Tots els 6 detinguts eren part de la mateixa banda, i molt possible estiguin darrera dels últims robatoris a la nostra urbanització.

Els veïns van poder recuperar tot el botí, i les víctimes agraïdes els van donar les gràcies per una actuació tan meritòria, no exempta de risc i que ha demostrat que quan volem, els veïns d’ Alfou sabem defensar-nos, fer pinya i tenir esperit de comunitat.

Un deu a l’ agent Josep, al David, al Joan, al Tomas i a l’ Adolfo.

De part del PUSA, gràcies a tots 4.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment