Projecte d’ obres del C/ de les Pinedes ( Cardedeu/Alfou )

Fa ja dos anys, l’ Ajuntament de sant Antoni, l’ EUC d’ Alfou, i un grup de veïns de la urbanització vàrem impulsar la proposta de connectar Els Dominics a Cardedeu ( institut, centre esportiu, i el barri dels Estalvis) amb la urbanització d’ Alfou , per tal de fer-la accessible a la mobilitat de vianants amb bicicleta, patinets o simplement a peu.

Fins aleshores, no hi havia cap vorera ni enllumenat públic a tot el C/ de la Pineda que permetés els veïns d’ Alfou ( majoritàriament nens que anaven a l’ Institut ) anar amb seguretat fins a Cardedeu.

Després de nombroses reunions de la Regidoria d’ Urbanitzacions, instàncies amb recollida de signatures  dels veïns ( Gràcies a la Silvia d’ Alfou ) i la manifestació de la Junta d’ Alfou de fer la connexió amb Alfou per l’ Avda del Bosc, el projecte va arrancar de mans de la regidoria de Serveis de Cardedeu.


Fa unes setmanes van començar les obres a Cardedeu que acabaran just al pont de la riera. A partir d’ aquell punt, serà l’ Entitat d’ Alfou qui donarà continuitat al carril bici fins l’ Avda del bosc. Està programada una reunió entre la regidoria d’ Urbanitzacions i la Junta d’ Alfou per tal de estudiar quina seria la millor proposta tècnica i de mobilitat.

Les obres estan programades per a la seva finalització a finals d’ aquest any, i esperem que també la part d’ Alfou.

Aquí teniu un resum de com serà el projecte.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment