Fanals carretera d’ Alfou a Llinars.

Una veïna d’ Alfou ens va demanar que denunciéssim l’ estat dels fanals que hi han a l’ entrada d’ Alfou des de la rotonda de Llinars.

Concretament, hi ha tres fanals que tenen la caixa sense tancar o precintada amb brides o cinta aïllant. Després d’ haver gastat un import important en un obra que en part està ubicada al terme municipal de Llinars, caldria al menys mantenir -la en un bon estat de conservació. La Junta d’ Alfou, és una junta de conservació, i per tant caldria que tinguessin clar quines son les funcions de la Junta, en lloc de fer altres obres menys necessàries. Realment aquest fanals tal com estan ara son un veritable perill. Esperem que aquesta denuncia serveixi per resoldre el problema 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment