La Volta ciclista a Catalunya per Vilamajor.

Ruta vola ciclista catalunya 2016El passat 10 de març, en una reunió a l’ Ajuntament se’ns va informar que la propera Volta ciclista a Catalunya, prevista pel proper dilluns dia 21 de març, passaria per el nostre poble. Fetes les comprovacions pertinents, hem pogut saber que l’ etapa que figura al web de la Volta , en aquest cas, la primera etapa Calella/Calella no està prevista que passi per Vilamajor. Ara bé, sembla ser que hi hauran dos etapes, la oficial i la alternativa. Aquesta etapa alternativa està prevista en el cas que la oficial no es pugui celebrar per problemes climatològicsbàsicament per la neu. Així doncs es probable que finalment l’ etapa definitiva si que acabi passant pel nostre poble, concretament per la Bp5017 en direcció a Cànoves. La policia local ja ha dissenyat tots els controls de la carretera afectada, en principi 4 agents de policia i 7 membres de protecció civil estaran coordinats per el cap de la policia local. La carretera romandrà tancada entre les 13:56 i les 14:08. Al llarg d’ aquesta setmana és molt possible que sapiguem alguna cosa més concreta. Com sempre des de PUSA us mantindrem informats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment