Zona de petanques a la Plaça del Casal: ens han escoltat

Com podeu veure en aquestes dues imatges, les pistes de la petanca de la Plaça que hi ha tot just al tocar del Casal d’ Avis, on hi ha els elements de gimnàstica per a gent gran, hi havien dues pistes en des ús de petanca que estaven marcades per uns ferros tipus dels que es fan servir per fer les bigues de ciment que aguantaven uns taulons de fusta. Aquests ferros presentaven arestes rovellades i força perilloses. Des de PUSA es va denunciar aquesta situació a l’ ajuntament i sembla ser que ens han fet cas i s’ ha resolt el problema denunciat. Com podeu veure a les fotos, les diferències son clares.

Felicitem des de PUSA a l’ Ajuntament per la ràpida resposta donada.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment