El 9 nou publica un article sobre les cobertes a les urbanitzacions

El diari El 9 nou del passat divendres publicava una noticia relativa a la proposta que PUSA va presentar fa 4 mesos i que tenia per objecte donar resposta a la problemàtica que els veïns de les urbanitzacions tenen en quant a la necessitat d’ espai per guardar els cotxes o vehicles familiars.

20140527_004550

PUSA no vol en cap cas, tal com senyala el diari, que la reforma del Reglament d’ Ordenació Urbana impliqui donar carta blanca a tot tipus de construccions. El problema serà trobar un terme migt entre preservar l entorn i donar resposta a la manca d ‘ espai als garatges dels veïns de les urbanitzacions.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment