Les obres d’ ampliació del Camí de La Farinera més aprop.

Subvencio FARINERAEl 20 de març d’ aquest any, la JGL ( Junta de Govern Local) de SAV va aprovar la sol·licitud a formular a la Diputació de Barcelona dins el Programa complementari de suport a l’ economia productiva local.

El9 de gener l’ Ajuntament va acceptar l’ ajut atorgat del programa esmentat, dins del Pla Xarxa Governs Locals 2012-2015. El període d’ execució de les actuacions objecte de l’ ajut es correspondrà amb el període comprés entre l’ 1 de gener de 2013 i el 3 de març del 2015, i per presentar la justificació final de la despesa, com a màxim fins el 31 de març de 2016.

L’ obra està pressupostada en 172.000 euros, i la subvenció en uns 36.000.

Amb això queda, doncs, enllestida la fase final del tan esperat projecte de reforma del camí de La Farinera. Esperem que sigui una realitat avans que acabi el  any. Des de el PUSA sempre hem insistit Ple rere Ple en que el compromís assolit amb nosaltres a començament de la legislatura, per tal de tirar endavant aquest projecte, fos finalment una realitat.

Felicitem als veïns com a usuaris beneficiats i a l’ Ajuntament per la feina feta en aquest sentit.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment