Signatura de la Taula pel dret a decidir.

Taula pel dret a decidir

El passat diumenge dia 5 de maig, a les 7 de la tarda, al porxo del parc de can Sauleda, es va  constituir la Taula pel Dret a Decidir, de Vilamajor. Les entitats que inicialment en formen part són una cinquantena, de Sant Pere i Vialamjor.

PUSA, va voler ser-hi present perquè  entenem que VOTAR és democràcia, i que ha d’ ésser el poble de Catalunya qui determini quin futur vol per als seus fills i filles. PUSA hi ha gent a favor i en contra de la independència, però si que hi ha unanimitat en quant la defensa de la democràcia, de la participació de la ciutadania en les decisions, i per això vam subscriure el document. No podia ser d’ altre manera.

També van signar el manifest l’alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, el batlle de Sant Pere, Martí Artalejo, i 4 exalcaldes dels municipis, juntament amb 31 càrrecs i excàrrecs electes.

La Taula està presidida per Teresa Sagrera i Bassa, diplomada en Educació, que treballa de mestra a l’Escola Torre Roja de Sant Pere, escriptora  i membre del Centre d’Estudis de Sant Pere de Vilamajor.

A l’acte, en què va llegir el manifest l’actor Francesc Lucchetti, hi va actuar el grup de gospel de l’escola Microsons i la Coral Lo Rossinyol, i hi van assistir unes 300 persones.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment