Resultats electorals municipals 2015.

PUSA som TOTS
PUSA som TOTS

Ahir varem tenir un gran resultat, 490 vots sobre un total de 1154 vots emesos a les urbanitzacions. La participació va ser del 56% de mitjana. Fa 4 anys la participació a les urbanitzacions va ser del 46, 4%, per tant la gent de les urbanitzacions s’ han mobilitzat, i ho han fet majoritàriament per la nostra opció. Mentre que fa 4 anys hi va haver un 11% més de votants al poble, al 2015 la diferència va ser de tan sols un 5%.

PUSA ha tret el 41% dels vots a les urbanitzacions,a Alfou han estat d’ un 50,2 %, a Can Miret, Can Vila i Pungoles hem tret el 32,8% . Per què tingueu una idea dels resultats del PUSA sols cal dir que CiU ha tret un 25,8% de vots, la meitat que el nostre resultat a Alfou i 7 punts menys que el que hem tret a les Pungoles, Can Vila i Can Miret.

Mentre, al poble, hem tret un resultat per oblidar. Malgrat haver fet campanya al nucli, hem tret tan sols 13 vots.

En definitiva, un resultat espectacular, que demostra que la veu de les urbanitzacions és forta i clara, i que caldrà tenir-la en compte a l’ hora de formar govern. Hem estat la segona força més votada, malgrat que sols ens han votat els veïns de les urbanitzacions , que representen poc més del 43 % del total del municipi.

Des del PUSA us volem donar les gràcies per la confiança, lluitarem per poder executar el nostre programa electoral.

Gràcies de nou.

Resultat eleccions 2015

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment