Cal una regeneració a l’ EUC d’ Alfou.

Ass Alfou 2014 1

Si fem un cop d’ ull a l’ acta de l’ assemblea de propietaris del mes de maig d’ aquest any, podrem veure que malgrat l’ assistència de sols 25 propietaris, les votacions donen resultats de fins 92 vots.

Sabem que van assistir solament 25 propietaris per què varem demanar les dades a la secretària de l’ oficina de l’ Entitat, ja que a l’ acta enviada per la Junta sols es menciona una baixa participació, però no diu el nombre. Aquest és el primer element en el que discrepem. Tota acta ha d’ indicar unes dades bàsiques inicials que l’ encapçalen, com el dia, lloc i hora de celebració, ordre del dia i assistència de propietaris. Doncs bè, aquesta darrera dada ja no hi figurava, i al veure els resultats de les votacions de cada un dels diferents punts de l’ ordre del dia, podria fer-nos pensar que van assistir-hi 92 propietaris i no 25.

Enlloc es diu d’ altra banda, el nombre de vots delegats ( les actes de l’ assemblea de propietaris de Les Pungoles si que s’ hi fa menció ), de manera que l’ acta del 2012 , va ser aprovada per 74 vots , però si descontem els vots delegats, el resultat real va ser de 9 vots en contra, 9 abstencions i sols 7 vots a favor. I així amb totes i cadascuna de les votacions. Entenem que malgrat ser legal, aquests tipus d’ actuacions son poc ètiques i transparents. Per què al final, dels vots delegats ningú en té cap control ni fiscalització i per què de fet, tot el peix està ja venut abans de les votacions.

Aquesta Junta porta més de 8 anys dirigint Alfou. El control que te dels vots delegats fa que ningú vulgui o tingui l’ empenta per presentar alternatives diferent o noves propostes.

Tampoc podem acceptar la politització de la Junta, el redactat de l’ acta obviant o ometen aspectes i discussions importants que van tenir lloc, o faltant a la veritat segons convingui.

Per totes aquestes raons, proposem a la Junta d’ Alfou, les següents mesures:

1º Limitació dels mandats a un màxim de tres ( 6 anys ), amb efectes retroactius.

2º Limitar el nombre de vots delegats per persona/propietari i establir un control real de com, qui i a qui és fa la delegació.

3º Enregistrar en vídeo les assemblees per tal de ser absolutament transparents i evitar tergiversar les actes.

4º Garantir una absoluta neutralitat política de la Junta. Prohibint formar part de llistes electorals o partits polítics als seus membres.

5º Establir un règim d’ incompatibilitats per ser membre de la Junta. No poden haver membres a la junta amb interessos econòmics a la urbanització.

6º Portar un llibre d’ actes amb totes les dades de les reunions de Junta.

7º Tornar a adjuntar els comptes a la convocatòria de les assemblees.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment