El trànsit que suporta Alfou en dades.

Transil a Alfou

Ja fa més d’ un any, el nostre partit, va demanar a la Diputació de Barcelona que es mesures el volum de trànsit a les vies principals de la urbanització d’ Alfou.

Fa poc més d’ una setmana que ens van arrivar les dades que volem compartir amb tots vosaltres.

Les zones de control de pas van ser les marcades en vermella l planell, és a dir, l’ Ava Alfou, Ava del bosc i el carrer Desmai ( el que va a la carretera d’ Alfou a Sant Antoni ). Les IMD ( intensitat mitjana diària) de vehicles ha estat la següent:

1º Avda del Bosc: 2.963 vehicles diaris. I una mitjana entre setmana de 3.217 vehicles.

2º Avda d’ Alfou: 1.904 . Amb una mitjana entre setmana de 2.047 vehicles.

3º C/ Desmai: 1.991. la mitjana entre setmana és de 2.159 vehicles.

Aquestes dades posen de relleu que el trànsit a Alfou és molt més important que no el que pogués generar els propis veïns que vivim a la urbanització, on hi ha censats poc més de 850 vehicles. Per tant els carrers d’ Alfou son usats com a via urbana per anar a Sant Pere o Sant Antoni des de Cardedeu o Llinars. Aquest ús intensiu dels nostres carrers generen un sobre cost de manteniment de l’ asfalt que hem de pagar els veïns, a més de les despeses per el control de la velocitat que s’ han hagut de fer amb un cost de més de 50.000 euros.

Un cop més, els veïns d’ Alfou paguem els carrers i altres els gaudeixen. Imaginem que a Les Pungoles quelcom similar deu passar. En fi, seguirem resignadament que aquest estat de coses segueixi o bé cal ja d’ una vegada donar un cop de puny sobre la taula?

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment