Assemblea Pungoles 2014

 

Assemblea propietaris 2014-06-28

Les Pungoles

A les 09:30 h començava l’ assemblea de propietaris amb una assistència més aviat minsa. Uns poc més de 17 propietaris van fer acte de presència. Comparant-ho amb dades anteriors, sembla clar que cada cop hi ha menys propietaris que vulguin participar d’ aquesta mena d’ actes, que per nosaltres son força importants.

Des de el 2006 en que l’ assemblea es va fer al restaurant de Les Pungoles, amb 98 propietaris presents, l’ assistència ha anat minvant.

Potser el fet que ja no es faci a Les Pungoles, si no al Patronat de SAV, i l’ hora i dia escollit, un dissabte a les 9.00h del matí, fan que calgui replantejar -se un canvi d’ ubicació, dia i hora.

Com a regidor de l’ Ajuntament de Sant Antoni, vaig demanar poder intervenir al torn de precs i preguntes, però se’m va denegar aquesta opció al·legant que no n’ era propietari. Potser segons els estatuts sigui cert l’ argument, però no entenem que sigui la millor manera de tractar els representants votats per els veïns de Les Pungoles. Hem de recordar que rere CiU, PUSA va ser la segona força més votada a Les Pungoles. No deixa de ser un lleig cap als veïns de Les Pungoles que ens van votar.

A diferència de l’ Assemblea d’ Alfou, a la de Les Pungoles si que hi va assistir un representant de l’ Ajuntament de Sant Antoni, i fins i tot l’ alcalde de Sant Pere. No obstant, en Pep Guardi, regidor d’ obres no va intervenir més enllà de 3 o 4 minuts. Martí Artalejo si que va parlar força , quasi un hora. Semblava que l’ ajuntament majoritari del que depenen els veïns de Les Pungoles sigues el de Sant Pere i no el de Sant Antoni.

L’ Alcalde de Sant Pere va informar que les obres de condicionament i asfaltat del camí de terra que va de Les Pungoles a Sant Pere cosa que no va acontentar tots els veïns que temen un increment del trànsit i cap avantatge. Es va demanar que qualsevol acord d’ inversió s’ fes amb tots els veïns, i no solament amb els de la part de Sant Pere.

També va parlar d’ un nou conveni entre l’ EUC de Les Pungoles i l’ ajuntament de Sant Pere, per tal d’ arribar a un acord per cobrar les subvencions, que actualment semblen aturades. L’ alcalde de Sant Pere va dir que les subvencions que dona Sant Pere sols poden anar destinades a la part de Les Pungoles d’ aquest municipi, i la Junta argumentava que calia fer projectes col·lectius, com un tot únic i no dos pressupostos segons el municipi afectat.

També va argumentar l’ alcalde que actualment, els veïns de Les Pungoles no paguen l’ impost de manteniment de la franja forestal, cosa que va ser rebatuda per la unanimitat dels propietaris presents.

Per part de la Junta es va demanar a l’ Alcalde de SP que agilitzés el cobrament dels morosos que sembla ser fa dos anys esta aturat.

PUSA va repartir entre els assistents un full amb informació sobre el preu de l’ aigua a Les Pungoles, i malgrat molts veïns van demanar parlar del tema, la Junta s’ hi va negar per entendre que no hi era a l’ ordre del dia. En Pep Guardi va manifestar que els preus eren fruit d’ un conveni entre la Junta de propietaris i la companyia d’ aigües i que l’ ajuntament res tenia a dir.

La resta de l’ assemblea no va oferir cap novetat, vas ser aprovats els comptes i la junta reelegida.

 

Comparteix

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment