Un altre robatori a Les Pungoles.

control policialUna veïna de Les Pungoles ens ha fet arribar aquest útil avís via e mail:

“Als hi notifico que ahir (13/12/2014), vaig tenir que avisar als Mossos d’ Escuadra de Granollers al robatori perpetrat al meu domicili del Passeig Encantats …, no sabem quan es va produir al fet  feia dies que no veníem, també  es va notificar a la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor. Esta feta la corresponent denuncia a la comissaria de Granollers.

Crec que seria important notificar al comentari que amb van fer als Mossos al mostrar la senyal que vaig trobar penjada a la porta del carrer (cinta aïllant de color gris enganxada a la porta mitjans  un pegot de ciment), es un dels procesos que fan serví per fer un seguiment de entrades i sortides a la vivenda durant uns dies per poguer fer tranquilament els seus treballets.

Consideraria interessant que tots als veïns anesin, dintre les seves posibilitats estessin alerta de les posibles senyals que van deixan als habitatges del seu voltant i així poger avisar la incidència a la Policia i/o Mossos.

A.C.G”

Es determinant que tots els veïns denunciïn els delictes contra les seves llars a les urbanitzacions, sols d’ aquesta manera podrem exigir més presencia policial als carrers.

PUSA considerem que aturar aquests tipus de delictes a les urbanitzacions es força complicat per la pròpia idiosincràsia de les urbanitzacions ( cases disseminades, il·luminació pobre, manca de vida social als carrers, etc ), però també entenem que es pot fer un esforç extra, com per exemple haver contractat un policia més en lloc d’ un agent cívic que farà una tasca que ara per ara no és prioritària.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment