Llums de Nadal a Alfou i les Pungoles.

Comentava el web Les Pungoles Opina i Viu, que a la Plaça de la germanor de la urbanització s’ havien instal·lat els llums de Nadal, però que no s’ havien connectat. Sembla estrany, tenir la feina per posar-los i acabar no endollant-los al corrent.

Llums Nadal PungolesAbre nadal AlfouDe totes maneres segons com, millor no guarnir ni carrers, ni places, ni res, ja que per fer-ho com a Alfou amb cap gràcia i amb quatre bombetes posades a desgana, millor no posar res. Ja fa un any, vàrem demanar a aquests mateix blog, que es col·loquessin uns llums de Nadal dignes de les nostres urbanitzacions. I si no es vol fer, millor no posar-hi res, per què per fer-ho així millor no posar-ne.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment