Moció del PUSA per al Ple de Setembre de 2013.

Mocio Tots som pobleLa moció que presentarem aquest Ple Municipal te per objecte que l’ Ajuntament comenci a tenir en compte les urbanitzacions i als seus veïns a l’ hora d’ organitzar els actes culturals, lúdics i festius que s’ organitzen a Vilamajor.

La moció diu: ”

Les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor viuen al marge de l’ activitat cultural del municipi, no per voluntat pròpia dels veïns que hi viuen, si no per la manera en que s’ han venint planificant les diferents activitats culturals al nostre municipi.

Les representacions teatrals, concerts, mostres gastronòmiques, fires i festes populars s’ han monopolitzat exclusivament en espais públics radicats al poble de Sant Antoni. Dels més de 50 actes programats a les darreres Festes Majors del municipi, cap s’ ha desenvolupat a les urbanitzacions, malgrat hi viuen el 42% de la població. La marginació en aquests aspectes es notòria i clarament constatable.

 Demanem:

1º Que l’ Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor es comprometi a descentralitzar part dels actes de les Festes Majors del municipi cap a la resta de nuclis residencials no connectats a la trama urbana.

 2º Que es programi un calendari anual d’ actes esportius, culturals i lúdics on les urbanitzacions tinguin un protagonisme directe.

 3º Que l’ Ajuntament atorgui novament, les corresponents subvencions pel patrocini de les Festes Majors de les urbanitzacions, tal com s’ havia fet anys enrere.

 

Comparteix

1 Response

  1. Sí senyor! És de justícia!

    Esmena: quan dieu”el poble de Sant Antoni” hauríeu de dir “el nucli central de Sant Antoni”. Les urbanitzacions també són poble!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment