El PUSA no farà campanya.

PUSA no farà cap acte de campanya durant els 15 dies abans de les eleccions del 24 de maig.

PUSA som TOTS
PUSA som TOTS

Des de el nostre punt de vista, els actes s’ han de fer en el transcurs  dels quatre anys de mandat, no al final quan queden 15 dies perquè  els vilamajorins-nes siguin cridats a votar. El nostre partit considera que els veïns es mereixen estar informats sobre el model de poble que volem al llarg de tot el mandat, i per això  el PUSA ja des del 2011 ha vingut organitzant actes i ha anat repartint informació  de la feina que dia a dia anàvem fent.

Així doncs, el PUSA porta fets en aquests  4 anys més de 20 actes de tota mena i més de 16 bustiades informant als veïns de les iniciatives que hem anat presentant a l’ Ajuntament.

Hem fet xerrades sobre el preu de l’ aigua, la banda ample, el recepcionament de les urbanitzacions i el dèficit fiscal. Amb un total de 7 , repartides per les urbanitzacions de Can Miret, Pungoles i Alfou.

Hem repartit díptics i fulletons cada any explicant la nostra feina, a les quatre urbanitzacions. Amb bustiades específiques com la feta a Can Vila explicant tot el procés fins arribar a l’ arranjament del Camí de la Farinera.

Hem organitzat de nou les festes majors de les Pungoles al 2011 i una parada de cotxes clàssics a Alfou, que després ha tingut continuïtat cada any per part del Clan del Clàssic, tant al poble com a Alfou. També hem fet dos aplecs i caminades per conèixer el nostre entorn, de la mà d’en Ferran Sarria, historiador de Can Vila.

Hem repintat la mà de les Pungoles i hem recollit signatures per la problemàtica de les esquerdes a Alfou, i també vàrem presentar recursos contra l’ Ajuntament pel sistema discriminatòri de la recollida selectiva.

Hem estat l’ embrió de l’ AAVV de Les Pungoles arran del “caga tió” de Nadal que vàrem organitzar el passat desembre a Les Pungoles.

També  hem publicat més de 900 noticies al web, hem  presentat més de 20 mocions  i hem denunciat moltes   vegades als mitjans de comunicació la situació de deixadesa de les nostres urbanitzacions.

Entenem que per totes aquestes raons, no val  la pena seguir el joc als partits polítics que a corre cuita s’ afanyen a fer actes per explicar els seus programes i iniciatives d’ última hora, quan molts d’ ells han guardat silenci durant els darrers 4 anys, deixant orfes als seus votants de tota explicació.

Els veïns ja sabeu quina feina hem fet i no cal participar en una cursa d’ actes que res aporten llevat d’ esgotar als pobres electors que veuen com  tots els partits s’ afanyen en explicar-los el que han fet i el que faran.

La gent del  PUSA som veïns que fem política, no polítics que fem de veïns i per tant no seguirem el joc als politics ni als assessors de campanya.

Us esperem el 24 de maig, per tal que tots els veïns de les urbanitzacions  aneu a  votar massivament, qui ha de ser el futur alcalde de Sant Antoni de Vilamajor.

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment