Estudi de la transparencia a Sant Antoni. 1era. Part

Sant Antoni de VilamajorL’ UAB ( Universitat Autònoma de Barcelona ), i concretament el departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació ha fet un ambiciós projecte de recerca per tal de saber quin grau de trasparència tenen els nostres ajuntaments. ¿És dona informació dels regidors de l’ oposició?, hi han dades detallades de com i en què es gasten els diners del pressupost?, i altres preguntes per saber si l’ ajuntament de Sant Antoni cumpleix o no amb unes mínimes regles de transparència. La realitat es que CiU, ha fetde  l’ ajuntament un edifici opac, i prova d’ això és que sols cumpleixen amb un 36% amb els criteris de trasparència, una nota de 3,6 sobre 10 que fa que el nostre ajuntament ocupi un dels llocs més baixos  de tots els municipis catalans, més de 940.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment