Estudi de la transparència municipal: 2na. Part.

Sant Antoni de VilamajorSi mirem el primer apartat de preguntes referides al coneixement dels representants polítics, dels 6 criteris de transparència l’ equip de govern en compleix 2 i els dos referits a l’ alcaldessa. La resta de regidors de govern ( AIV, Ex-PP, i ERC ) ni surten, i per descomptat, l’ oposició ni existeix.

El segon bloc de preguntes tracta de determinar la transparència en la gestió dels recursos col·lectius i de nou aquí, tenim que de 15 criteris, sols en compleixen 5. S’ informa de quins son els òrgans de govern, les convocatòries públiques i sobre el POUM. Però res sobre els acord de les Juntes de Govern Local, agendes dels regidors, retribucions i salaris, pressupostos, etc.

Al tercer bloc tenim l’ apartat de com s’ informa de la gestió municipal. De 7 qüestions en compleixen 3 i totes referides als membres del govern o publicació de contractes públics. Per contra no es publiquen noticies sobre les actuacions dels membres de l’ oposició, notes de premsa o notícies que contrastin les informacions de l’ ajuntament, o simplement s’ ignora complir emb el decàleg de les bones pràctiques de la comunicació local.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment