Preguntem per la jornada de portes obertes a les piscines de les Pungoles.

El nostre regidor per les Pungoles va preguntar el perquè de la negativa a deixar entrada lliure a la piscina de les Pungoles el dia de la seva festa major.

L’ excusa de l’ inflable no sembla gaire convincent, ja que el Israel Sugranyes, en cap moment discuteix la prohibició de col·locar els inflables si per raons de seguretat era el més convenient. Per tant, no autoritzem els inflables dins la piscina, però si les portes obertes, com es fa cada any al poble i a les Pungoles quan s’ inaugura la temporada.

Com que PUSA no s’ inventa les coses, us posem una captura de la noticia de l’ apertura de les piscines d’ aquesta mateixa temporada ‘ estiu.

Piscines portes obertes

 

Comparteix

3 Responses

  1. El nostre regidor ” PER ” Les Pungoles? Tenim circunscripcions electorals diferents a Sant Antoni? en tot cas , si es que hi resideix , el nostre regidor que VIU A Les Pungoles , o com a molt DE les Pungoles . El llenguatge és molt important…..parafrasejant al Nobel Cela: ” No es lo mismo estar jodi*o , que estar jodien*o”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment