TV8 entrevista al nostre regidor Ferran Calvera.

Entrevista 8 al dia

Ahir dilluns 29 d’ abril, el programa 8 al dia dirigit per Josep Cuní va desplaçar-se a Sant Antoni per tal de poder recavar l’ opinió dels veïns sobre la problemàtica de les urbanitzacions. A mitja tarda un equip va rodar unes imatges per que servissin de fons a la informació i les entrevistes. PUSA va trucar al president de la Junta d’ Alfou per tal de oferir-li la possibilitat de intervenir, però per manca de temps no va poder assistir-hi. També ho varem comunicar al President de l’ Associació de Veïns de Can Miret i en aquest cas si que va poder fer acta de presència.

PUSA te molt clar que viure a les urbanitzacions te  els seus inconvenients i un cost afegit, però entenem que en qualsevol cas, si Sant Antoni recapta el 52,55 % de l’ IBI procedent de les urbanitzacions , el 39,31% de l’ impost de circulació, i si això sumem la resta d’ impostos, taxes i llicències, entendrem que alguna responsabilitat i obligació en la prestació de serveis ha de tenir l’ Ajuntament en vers els veïns de les urbanitzacions. No volem cap tracte privilegiat ni preferent, sols demanem co-responsabilitat en les despeses i inversions que han de redundar en tot el municipi.

Aquí teniu l’ enllaç: http://www.8tv.cat/8aldia/videos/els-veins-dalgunes-urbanitzacions-de-sant-antoni-de-vilamajor-asseguren-estar-abandonats/#comment-10250

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment