Enagas: gas ciutat a Alfou.

Asfaltant
Enagas

Al punt 7è de l’ assemblea de veïns d’ Alfou va estar dedicat a les obres de gasificació d’ Alfou per l’ empresa Somagas. El retard de les obres ha estat degut a que l’ Ajuntament de Cardedeu ha posat reiterades traves administratives en quant a permisos d’ obres, de manera que finalment l’ empresa subministradora ha optat per dur a terme la canalització a través de Llinars , per Can Boatell. El servei i obres ja no es duran a terme per la via de fases, si no de manera progressiva, es a dir que els abonats tindran el servei a mesura que avanci la canalització de la xarxa.

L’ últim punt del dia, tractava de la seguretat. La Junta va obrir un petit debat amb la proposta de incloure vigilància privada a la urbanització, malgrat sense gaire convenciment. En aquest sentit, PUSA va demanar als veïns que denunciessin els robatoris, ja que malgrat tenir la constància real que el nombre de robatoris a Alfou havia estat de 7, oficialment, la policia sols en tenia comptabilitzats 4. PUSA va presentar un pressupost de 3.000 euros mensuals per una vigilància privada nocturna, entenent que hauria d’ ésser l’ Ajuntament que hagués de satisfer una bona part del seu cost. La manca d’ efectius al cos de policia local no pot recaure en cap cas en una manca o disminució de la seguretat a les urbanitzacions.

PUSA va manifestar la queixa per la manca d’ informació i comunicació de la Junta en vers el nostre partit. De manera reiterada, hem adreçat correus electrònics a la Junta fent propostes, suggerències o demanant simplement informació que no han estat objecte de resposta.

Van quedar temes pendents com el de les esquerdes aparegudes a les cases d’ Alfou, o el sistema de videovigilància.

Esperem haver fet un resum objectiu del que es va parlar.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment