Obsolescència planificada.

Hi havia una noticia a la Vanguardia la setmana passada que parlava d’ aquest tema. Es possible que molts de vosaltres desconegueu el concepte d’ obsolescència planificada, doncs bé, ens estem referint a l’ estratègia de les multinacionals dels electrodomèstics i aparells elèctrics o mecànics per tal que al cert  temps de funcionament s’ espatllin per tal de ser substituïts per uns altres de nous. L’ article fèia referència a que l’ Àrea Metropolitana de Barcelona ha engegat la campanya “reparat millor que nou”. La campanya ofereix assessorament per arreglar els objectes i aparells que deixen de funcionar, amb cursos d’ auto reparació per allargar-los la vida.

L’ auto reparació te una doble finalitat, d’ una banda economitzar diners en època de crisi per a les famílies, i en segon lloc contribuir a un creixement sostenible dels recursos mediambientals.

PUSA ha contactat amb veïns de Sant Antoni per tal d’ impulsar aquest projecte al nostre municipi i si finalment trobem la gent qualificada que vulgui assessorar i ensenyar la gent a reparar els seus propis electrodomèstics ho impulsarà.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment