Recollida de trastos vells.

RECOLLIDA DE RESIDUS: Mobles i trastos vells

En què consisteix?

L’Ajuntament ofereix el servei de recollida de residus voluminosos (mobles i trastos vells) a les persones que no puguin accedir a la deixalleria comarcal.

– Cal concertar prèviament la recollida al telèfon 902.133.113, especificant quins residus es deixaran.
– Cal deixar els residus a la via pública la nit abans de la recollida, a partir de les 22 h.
– No es recolliran els residus voluminosos quan procedeixin del buidat d’immobles. Per això cal trucar a una empresa especialitzada.

El servei es realitza cada PRIMER DIMECRES DE MES d’octubre a maig. Els mesos d’estiu (de juny a setembre) es realitzarà el PRIMER I TERCER DIMECRES DE MES.

Com sol·licitar el servei/o iniciar la gestió?

El servei es realitza cada primer dimecres de mes en el nucli urbà i les urbanitzacions de Can Miret, Les Pungoles I Sant Julià d’Alfou, prèvia trucada al telèfon 902.13.31.13.

Aquesta es la informació que hi figura al web de l’ Ajuntament, malgrat ser força clara, el propi ajuntament no la compleix. Concretament a l’ Avda Cardedeu, tocant al magatzem de la brigada d’ Alfou. Els membres de la pròpia brigada ens han comentat que fa dos mesos que es van deixar uns sofàs i colxonetes a l’ esmentat carrer. Segons ens informen es va trucar a l’ ajuntament fa prop de dos mesos per tal que els recollissin, però de moment encara estan esperant a l’ acera del carrer Cardedeu.

Naturalment cal saber la resposta de l’ Ajuntament per tal de establir si hi ha hagut una mala gestió de la recollida o si per contra la brigada d’ Alfou no ha adreçat la demanda correctament al responsable de medi ambient.

Tots hem de fer la feina, veïns i Ajuntament, no podem demanar als veïns que mantinguin els carrers de les urbanitzacions nets i després no recollir-los quan han estat reiteradament avisats.

Comparteix

2 Responses

  1. Independentment de si les persones de manteniment ho han comunicat adecuadament o no m´imagino que la policia local quan fa rondes ho haurà observat també i per tant també hauria d´informar de les incidències que veu:neteja de parceles,trastos al carrer,etc…. Segur que si aquests sofas estessin al centre de la vila els treurien de seguida.Som poble? per nosaltre si per l´equip de govern sembla que no… em voldria equivocar en el judici però els fets son tossuts

  2. Poliia local? Rondes? Parece un chiste… vivo en Sant Julià desde hace seis meses y he visto 1, sí, 1, vez a la Policía Local de Sant Antoni patrullar por nuestras calles… Además, por primera vez en mi vida, y conociendo los últimos acontecimientos de inseguridad en la urbanización, no estoy tranquilo en mi propia casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment