Propostes que seran discutides al Ple del dijous dia 29.

Aquest dijous dia 29 de setembre a les 20:30 h hi haurà Ple Ordinari a l’ Ajuntament. Malgrat al document hi ha un total de 15 punts, de fet els punts 9 i 11 quedaran en un de sols i els punts 13 i 14 no seran inclosos, ja que quedaran recollits en els punts anteriors.

Com podeu veure, PUSA ha presentat tres propostes, vinculades totes a les qüestions municipals, a la gestió del dia a dia del nostre poble i amb l’ objectiu de prestar un servei als veïns de Sant Antoni. Tenim també dos propostes de solidaritat de contingut polític i una del mateix caire per part de CiU.

PUSA no te intenció de presentar esmenes ni propostes de contingut polític, per què creiem que la gent que ens va votar, va voler de nosaltres que aportéssim noves idees i solucions als problemes quotidians dels veïns, això no vol dir que no ens adherim a les propostes polítiques presentades per altres grups quan puguin afectar directament als veïns de Sant Antoni, com en el cas de la llengua catalana.

Com sempre, PUSA intentarà fer propostes constructives, realistes i ben estudiades, propostes que no tenen color polític i que sempre busquen millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans.

Us esperem al Ple. No hi falteu¡¡¡¡

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment