Una avia centenaria de Can Miret.

La senyora Teresa Segura Mor de Can Miret, va complir el passat mes d’ agost 100 anys.

La regidora de Benestar i Família Maria Alonso i el regidor d’Urbanitzacions Ferran Calvera , vam anar a felicitar-la el passat 5 de setembre i ha fer-li entrega d’ un petit detall en nom de l’ ajuntament. Se li va fer entrega del pin de plata com a centenaria del municipi.

Va néixer a Castelldans, comarca de Les Garrigues a la província de Lleida, i es va casar a Barcelona l’any 1947 amb en Jaume Cuatrecases Rubio, que va morir l’any 2007. Fa 13 anys que viu a Sant Antoni de Vilamajor amb el seu fill i la seva parella.

A la celebració s’ha reunit tota la descendència de la senyora: el seu fill Albert, les dues nétes la Mònica i la Laura i els tres besnéts, en Biel, la Berta i la Jana.

La Teresa fins fa ben poc, era plenament autònoma, feia el dinar, recollia la casa i malgrat els anys no perdonen, quasi féia una vida normal. Ara, malgrat a anar amb cadira de rodes, segueix caminant d etan en quan per la casa. Recordaven les seves netes, que féia les millors truites de patates que mai han menjat. Més que el pin de plata, les flors o el reconeixement de l’ ajuntament, el que més valor va tenir, va ser veure a tota la seva família ( tres generacions ) compartint el seu aniversari amb ella, i el fet que pugui segunit vivint a casa seva, amb el seu fill i nora.

Moltes felicitats Teresa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment