Ple de Desembre de 2012. Resum.

El Ple del 29 Novembre que va ser ajornat al dia 4 de Desembre va concloure amb pocs acords per part de l’ equip de govern.

PUSA va demanar la creació d’ una comissió per a l’ elaboració d’ un nou ROM ( Reglament orgànic municipal ). La proposta tenia per objecte obrir l’ ajuntament a tots els veïns, fer-lo més participatiu, obert i transparent. Varem fer propostes com la de presentar a sufragi dels veïns algunes de les inversions a fer al poble, donar la veu a la revista SAV a les entitats, agilitzar els terminis per respondre les instàncies dels veïns, etc.

Malgrat les propostes, l’ equip de govern no va votar a favor de la proposta del PUSA i per tant va ser rebutjada.

Un dels punts de l’ ordre del dia era el de la pèrdua de la paga extra de Nadal als empleats públics de l’ Ajuntament. La llei obligava, i per tant l’ Ajuntament havia de treure la paga de Nadal, això sí, els regidors amb sou, que tenen les pagues prorratejades en les 12 mensualitats, no van tenir el detall de rebaixar-se la part de sou  solidaritzar-se amb els seus treballadors públics.

A més, segons va denunciar solidaritat, el límit de sou que era des de juliol de 2011 de 950 euros s’ ha eliminat, donant-se el cas que alguns mesos els regidors han arribat a cobrar 1.200 euros, la qual cosa suposa un 100% d’ augment respecte l’ any 2010.

Entre les preguntes que varem formular, publicarem una noticia referida a cada una de les més significatives en els dies vinents.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment