El tritó del Montseny es recupera.

Gràcies al esforç de el Cenre de recerca i conservació de Torre Ferrussa, i el zoo de Barcelona el tritó del Montseny poc a poc s’ està recuperant. A l’ espera que a les rieres i riarols on viu l’ especie siguin mediambientalment aptes per la seva reintroducció, els tritons son criats en captivitat.

Des de els ajuntaments, de manera mancomunada, podrien fer-se actuacions en les rieres dels seus termes municipals per tal de fer-les sostenibles, amb cabals ecològics i lliures de contaminació. Queda molt per fer, però entenem que des de l’ àmbit municipal, s’ hauria de fer més per tal de preservar la notra diversitat ambiental.

Tritó (1)

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment