Xerrada sobre la viabilitat de les pensions

El company del PUSA i a la vegada membre de l’ANC, Jesús Sans, ha pronunciat una xerrada en la qual ha assegurat que “una Catalunya independent, no tindria problemes en garantir el pagament de les pensions, és més, fins i tot podria augmentar-les un 10%”. Davant un patronat ple a vessar, Sans va reafirmar la seva postura amb arguments econòmics, mostrant les balances fiscals entre Catalunya i Espanya, però també va emprar arguments passionals, recordant que per decidir el vot pel 27-S, hauríem de pensar “en els nostres pares i avis, i també en els nostres fills i néts”.

L’acte, organitzat per l’ANC, va comptar amb les actuacions de Núria Feliu, Joan Sanmartí, Montserrat Saurí, Francesc Sesat i Montserrat Prat.

image (4)

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment