Nova convocatòria Assemblea de les Pungoles

Butlleti Pung 2016Segons ens ha fet saber mitjançant comunicat de l’ EUC de les Pungoles, a mitjans de setembre es convocarà l’ assemblea ajornada del mes de juny. Aquesta assemblea determinarà la dissolució de la Junta de Propietaris i la constitució d’ una junta de liquidació.

Segons ens han informat, des de l’ Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor la recepció no tindrà cap cost econòmic pels veïns de la urbanització i la recepció serà gradual i progressiva respecte dels serveis públics.

Caldrà que estiguem atents a la lletra petita de l’ acord, assegurant-nos que no hi hagin despeses o pagaments encoberts en forma de contribucions o altres formes fiscals. En qualsevol cas, és una bona noticia i una de les fites que el nostre partit s’ havia fixat amb caràcter preferent des de la seva constitució. No hi ha cap mena de dubte que el fet que els veïns de les urbanitzacions s’ hagin unit i hagin decidit tenir veu pròpia a l’ ajuntament ha estat clau per assolir una demanda que des de fa més de 35 anys perseguíem sense resultats concrets.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment