Fira de Sant Isidre.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Fira de Sant Isidre a Cardedeu, i com cada any des de que es va constituir la Plataforma Stop Kàrting, s’ha obert una parada d’ informació per a tots els veïns afectats per l’ ubicació del circuit.

No obstant, aquest any, la fira ha tingut per a la Plataforma una especial significació, ja que el Parlament de Catalunya va acordar suspendre la tramitació de les subvencions que la Generalitat havia acordat amb els promotors l’ anterior legislatura.

No hi ha dubte que això constitueix una gran notícia per als veïns d’ Alfou, i els de Sant Antoni en general, ja que permet de moment que les obres d’ edificació del Pla d’ en Morató no es comencin. Per aquesta raó, la Plataforma va brindar amb cava amb tots els assistents que van parar per veure el stand i un duet musical va amenitzar la vetllada.

Del PUSA hi van assistir la Àngela Romeu i el Ferran Calvera, però també hi eren altres veïns d’ Alfou que s’ han significat en la defensa del nostre entorn paisatgístic, com el Pau Diaz. L’ ocasió be s’ ho mereixia.

Felicitats a tots els vilamajorins per la primera victòria aconseguida.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment