Son el mateix partit?

ERC-Reagrupament presenta una proposta de reducció de sous a Sant Pere que arriba al 50%. Segons l’ ABM ( Actualitat del baix Montsey) ERC-Reagrupament va presentar la proposta de retallada de sous de tots els regidors del govern i de l’ alcalde en un 50% al Ple de Desembre. Vista la noticia ens preguntem: com pot ser que al nostre municipi , on aquest mateix partit governa amb coalició amb el PP, en lloc de haver -se rebaixat el sou, el que han fet es pujar- se ‘l un 56%. No entrem a valorar si els sous son alts o baixos, ni quin dels dos ajuntaments ha obrat millor, el que plantegem aquí es una qüestió de credibilitat. Quina credibilitat pot tenir ERC Reagrupament si en dos ajuntaments separats per menys de 2 km, fan exactament el contrari del que proclamen a l’ altre. Després els politics ens queixem de la desafecció de la ciutadania en vers ells.

Comparteix

2 Responses

  1. Teniu molta raó!! Els polítics que ens governen estan generant amb la seva tasca molta desafecció: Promeses electorals que no es compleixen a la primera de canvi, corrupció, amiguisme, subordinació als mercats per sobre de l’atenció als ciutadans… El problema no és que sigui a nivell local, sino que és a tots els nivells. La gent està ofegada per la crisi i els polítics continuen a la seva bola… Avui he llegit un comentari a El Periódico que deia que ha sortit una notícia dient que Islàndia triplicarà els seu creixement després de ficar a la garjola a banquers i polítics . Es un pas???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment