Stop Kàrting: El Nou 9.

La Plataforma Stop Kàrting que va néixer com a associació de defensa del manteniment del Pla de’n Morató com a espai lliure i natural on l’ Ajuntament de Llinars volia construir un circuit de karts de varies hectàrees. Pau Diaz va ser un dels impulsors, juntament amb un altre veí també d’ Alfou, Gabi Alonso. Al passat divendres de manera destacada al diari el Nou 9 i en un reportatge sobre les diferents associacions de la zona, Stop Kàrting tenia un lloc preferent com a una de les entitats més importants de la comarca. La seva lluita ha estat la dels veïns de Sant Julià d’ Alfou que des de un principi van entendre que la tranquil·litat i la pau de les nostres llars estava greument amenaçada pel circuit. Ús recomanem feu una lectura de la notícia.

2017-03-17 17.58.49

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment