Convocatòria Assemblea de propietaris de Les Pungoles 2014.

Convocatoria Ass Pung 2014

Aquest dissabte dia 28 de juny a les 9:30 del matí, a La Sala de Sant Antoni de Vilamajor, tindrà lloc l’ Assemblea de Les Pungoles 2014.

El pressupost per enguany serà de 182.960 eur, que surten de les subvencions dels ajuntaments de sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni, amb una dotació de 20.000 eurs i 35.000 respectivament. Cal destacar l’ augment en 5.000 euros de l’ aportació de l’ Ajuntament de SAV. Sembla ser que la moció aprovada fa poc més de 4 mesos i que PUSA va presentar ha servit per tenir al menys un augment de la dotació econòmica.

Els 323 propietaris estan emplaçats doncs a manifestar les seves opinions, queixes i sugerències. Cal anar-hi, és important tenir un coneixement directe dels comptes, projectes, i altres temes importants.

Com sempre PUSA hi serà present.

Us esperem.

No hi falteu.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment