Obres a Can Vila: canalització de gas.

Obres gas St PereSegons han comunicat els encarregats de les obres del gas natural de Can Vila, des de dimecres 25 fins a divendres 27 de juny, l’entrada a Can Vila pel carrer del Pi romandrà obert al trànsit en un sol carril. La regulació es farà mitjançant semàfor alternatiu. Les obres d’instal·lació de la xarxa de gas natural als barris de Can Vila i Can Ram han començat ja i s’aniran enterrant les canonades de forma progressiva i per fases. De moment, ha començat al sector dels carrers Catalunya i Barcelona i continua pel carrer del Pi per extendre’s per tot el barri.

Informació publicada al web de l’ Ajuntament de Sant Pere.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment