Ple extraordinari 30 d’ octubre.

Ple Extraordinari per discutir les ordenances fiscals del proper any i les noves tarifes de subministrament d’ aigua al poble i Can Miret.

Respecte de les ordenances fiscals, comentar-vos que la proposta que va fer el passat 22 de març el nostre partit per tal de que s’ establis un IBI reduït per a les famílies nombroses. En aquest sentit, confirmar-vos que un cop aprovada la moció del PUSA, s’ ha acordat una rebaixa del 20% sobre l’ import del Impost de bens Immobles per a famílies que tinguin la consideració de nombroses.

Pel que fa a la proposta de noves tarifes en el cost de l’ aigua, dir-vos que PUSA considera que l’ augment és sens dubte excessiu. Demà manifestarem la nostra postura envers aquest augment, però us avancem que serà negativa si no hi ha nous arguments de pes que justifiquin aquest increment

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment