Parc entre Les Pungoles i Can Miret.

Fa unes setmanes l’ ajuntament de Sant Antoni va començar a arranjar el parc que hi ha entre les dues urbanitzacions i que fins fèia poc estava en un estat absolut d’ abandó. La veritat es que el parc ha millorat molt, s’ ha tret l’ aigua acumulada, els matolls, els columpis robellats, i s’ han posat llums. No obstant, alguns veïns ens han fet arrivar la seves queixes en vers a la permanent despesa de llum durant les nits. Sembla ser, que els llums romanen encesos tota la nit, i com és normal, això no te cap sentit. Demanem a l’ ajuntament que col·loqui una comptador solar per tal que els fanals s’ apaguin abans quan ja el parc és buit.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment