Ple extraordinari divendres dia 24 a les 13.00h

Avui a  les 13:00h hem celebrat el ple extraordinari que ha aprovat els pressupostos per aquest any.

La realitat es que el pressupost d’ enguany és una còpia quasi idèntica del passat, on ens plantegem forces dubtes respecte de la despesa consignada. Destaquem els vestuaris de Les Pungoles i les obres en la resta d’ instal·lacions esportives, però trobem a faltar concrecions en el tema de la millora del camí de la Farinera a Can Vila, o el manteniment en la reducció d’ un 10% a les subvencions de les urbanitzacions no recepcionades.

Durant el Ple hem demanat un augment de les subvencions a les urbanitzacions. No es de rebut que els ingressos per IBI i impost de circulació s’ hagin doblat en els darrers 6 anys i en canvi, les subvencions que reben les urbanitzacions no hagin augmentat gens.

Hem demanat que els acord per ampliar el camí de la Farinera tinguessin el seu reflex pressupostari, i que les inversions en la millora dels punts d’ emergència i reciclatge tinguessin també assignada una partida pressupostària.

Finalment hem preguntat si els pressupostos recollirien alguna partida per fer front a la futura recepció de Les Pungoles, però la resposta ha estat negativa.

Lamentablement els pressupostos no han estat consensuats amb cap grup de l’ oposició i per això les nostres demandes no han estat recollides finalment.

Fent un acte de responsabilitat, PUSA s’ ha abstingut en la votació, esperant que quan l’ alcaldessa i equip de govern estiguin mes foguejats en els temes que hem denunciat acabin recollint les nostres propostes en un futur, i que finalment les inversions a les diferents urbanitzacions acabin sent una realitat normalitzada en els següents pressupostos.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment