Repartiment d’ espais per penjar propaganda a Sant Antoni.

Fanals assignats per col·locar propaganda electoral.

Poble de SantAntoni:162

Alfou:58

Can Miret:61

Pungoles:37

Partit Sant Antoni. Alfou Pungoles Can Miret
CiU 66 21 15 24
ERC 46 14 12 18
PSC-PM 13 6 3 6
AIV 13 6 3 6
SI 8 4 2 3
PP 8 4 1 2
PUSA 8 4 2 2

 

En resum, dels 320 punts per col·locar propaganda electoral, se’ns han assignat 16.

D’altra banda, pel que fa a l’ ordre de col·locació, tampoc entenem que PUSA figuri en tots els barris en últim lloc, sempre per darrera dels altres partits sense representació a l’ Ajuntament. És a dir, PUSA haurà d’ esperar a que tots els partits hagin escollit el fanal que els hi correspongui al carrer “X” per poder penjar els seus propis cartells electorals.

No neguem en cap cas la legalitat de l’ assignació dels fanals, però no hi ha dubte que això no és precisament defendre i promoure la participació ciutadana.

Tampoc hem estat convidats als debats de Vallès Oriental Tv, malgrat la financem entre tots. Entenem que els partits sense representació al consistori tinguem menys presència pública tant als carrers com a els mitjans de comunicació públics, però estem parlant de solament 7 forces polítiques. No es pot comparar Sant Antoni amb Barcelona per possar un exemple. A Barcelona podem trobar perfectament entre 30 i 40 candidatures diferents, per la qual cosa la llei exigeix tenir representació municipal per tal de disposar limitar a un nombre raonable l’ ús dels espais públics.

No hagués costat res, reunir a tots els representants dels diferents partits i intentar arribar a un acord en el repartiment d’ aquests espais electorals.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment