Accident de cotxe a Alfou?

La nit de dissabte, un dels fanals de l’ Avda Cardedeu d’ Alfou presentava aquest estat, al terra encara quedaven restes dels plàstics dels llums d’ un vehicle i part del frontal. No obstant, resultava impossible identificar el vehicle. El que es sorprenent es que el fanal destrossat esta ubicat en mig d’ una gran recta i tot tocant a una rotonda, per tant, no presentava una zona especialment perillosa. Certament, l’ excés de vel·locitat, o una distracció van provocar l’ accident. El que ja no sabem, és si el conductor va donar part a la policia local, o si algun veí va sentir o veure quelcom que ajudi a aclarir els fets i a demanar les responsabilitats oportunes. Avui diumenge unes bandes de plàstic delimitaven la zona afectada.

Comparteix

1 Response

  1. Ens han informat que el cotxe que va topar amb el fanal, ha donat part a la Junta d’ Alfou. Agraïm al propietari que hagi donat aquest pas i que s’ hagi fet responsable dels fets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment