Nou robatori a Alfou.

El passat dijous dia 20 de desembre, al voltant de les 18:00 h, uns lladres van entrar en un dels domicilis del carrer Magnòlia. Afortunadament, els propietaris no hi eren, però l’ ensurt que van patir quan van tornar de fer les compres nadalenques va ser important. Tota la casa regirada, objectes trencats i quelcom que falta.

Un cop més les urbanitzacions patim en primera persona la inseguretat, i un cop més es troba a faltar una major presència policial pels carrers de les urbanitzacions. PUSA demanarà una relació dels delictes comesos al municipi relacionats amb la entrada en domicili aliè. Tenim la convicció que la gran majoria d’ aquest delictes es cometen fora el nucli urbà, i que malgrat això, no hi ha una major dedicació en la vigilància policial als veïns que hi vivim.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment