L’ Ajuntament respon.

El dia 30 de Desembre PUSA va publicar la situació de la fàbrica de tints a Can Vila, denunciant l’ estat de deixadesa de la instal·lació. El divendres el diari ABM recollia la noticia a les seves planes. Doncs bé,  hem de dir que en aquesta ocasió l’ Ajuntament de Sant Antoni ha estat àgil i ha presentat ràpidament  ( amb data de 2 de gener ) un requeriment a l’ esmentada empresa i als seus propietaris per tal que resolguin la situació creada. Volem manifestar des de PUSA que, de la mateixa manera que critiquem les actuacions del consistori quan entenem que no son les correctes, també és de justícia felicitar a la regidoria d’ urbanisme quan actuen amb eficàcia i celeritat. PUSA entén que aquest ha de ser el camí a seguir, un camí de col·laboració i entesa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment