Reunió PUSA i Urbanisme de Cardedeu.

Us fem coneixedors de les, més que cordials, respostes que ha rebut la gent del Bloc i del PUSA, en la reunió amb el Regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Cardedeu, el Sr Pere Espargaró:
– Respecte el projecte de la Ctra. de Cànoves, la Diputació continua endevant, amb la previsió del 2012. El projecte inicialment informat pot patir algunes variacions respecte els camins interiors, però es conserven les 4 rotondes de Cardedeu, Cal Sastre, Les Pungoles i cruïlla de Sant Antoni. Les ultimes variacions parlen (per tant poden variar), que es vol asfaltar un camí interior (de les hípiques) que vingui de Sant Muç, passant per Les Pungoles fins a Cardedeu. Tot segueix un curs normal.
– Respecte el tema del sot restant de l’accés de Les Pungoles, ens ha comentat que la situació serà traslladada al Regidor de Manteniment, Sr. Joan Pinós, per respondre i actuar segons la nostra petició i anterior instància del PUSA rebuda a l’ajuntament, en un plaç inferior a 30 dies.
– Respecte el tema de la LLum de l’entrada de Les Pungoles, les coses semblen avançar entre boires, però avançant. Sabent que hi han instàncies de peticó anteriors, l’ajuntament de Cardedeu ha fet els primers passos segons el regidor. Ens ha cofirmat que el fanal pertany a Cardedeu, i que els tècnics de manteniment han canviat les bombetes, però com ja suposaven continua sense funcionar. El tema estaria doncs en l’instal.lació i l’escomesa que pertany a Sant Antoni de Vilamajor, i que tenen previst analitzar inicialment la setmana que ve, amb un lampista de confiança, per detectar la situació real. Li hem demanat que ens informi del resultat. Esperem que Sant Antoni de Vilamajor i el regidor d’urbanisme també s’impliqui en el tema i ens informi de la situació i posibles solucions. Tot i així, ens ha deixat clar, que qualsevol actuació d’elevat pressuposst serà desestimada, ja que les obres del projecte canviarien tot plegat i serien diners llençats.
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment