Una mà al davant i una al darrera.

Una mà al davant i una al darrera.

Preguntava el diari AbM al candidat de Solidaritat per la Independència el passat dia 29/04 el següent: “En aquesta cita es presenten noves llistes. Hi ha prou espai a Sant Antoni per tantes opcions? “ a la que responia ”La gent, en definitiva, sap que CiU és el partit de govern i a qui li estigui bé com ho han fet els últims 12 anys que els voti, l’alternativa de govern som nosaltres, encara que hi hagi més partits. Moltes llistes estan fetes amb una ma al davant i una al darrera. Nosaltres som el mateix grup que fa quatre anys, amb més gent nova perquè s’han incorporat independents.”

L’expressió una mà al davant i una al darrera té un significat clar en la nostra llengua i que equival a: “no tenir diners, ser pobre, sense recursos, de procedència humil”.

Certament si ens comparem amb les altres formacions polítiques oficials, som humils i no gaudim de grans estructures ni mitjans, però els partits no es construeixen amb diners, sinó amb idees, il·lusió i treball, i amb això de ben segur que no som pobres, més aviat el contrari.

En tot cas seran els electors qui decidiran si realment PUSA és un partit al que val la pena o no donar confiança.

Comparteix

1 Response

  1. Ahir em va trucar el Raül per explicar-me que havia passat amb l’ entrevista de l’ AbM, i aclarir-me que en cap moment, la resposta reflectida al diari és la que dins el context de la pregunta va fer el entrevistat.
    A vegades, els periodistes retallen allò que no és tant impactant i deixen el titular més punyent.
    En qualsevol cas, agraeixo personalment les explicacions del Raül i des de aquí, volem manifestar el nostre agraïment al cap de llista de SI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment