La proposta que no va poder ser……de moment.

 

 A l’ atenció de la Excelentíssima Alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor.

Proposta de moció per al Ple del 31 de Gener de 2013.

Exposició de fets.

Arrel de la contractació d’ una auxiliar administrativa el passat mes de juny per a la provisió d’ una plaça a Les escoles Velles, PUSA va constatar que la puntuació obtinguda a l’ entrevista personal i a la valoració de mèrits va ser determinant en l’ adjudicació de l’ esmentada plaça, malgrat haver dos aspirants que varen treure millor nota a les probes teòrica i pràctica.

PUSA considera que aquest tipus de procediment de selecció de personal no és prou transparent, permet la discrecionalitat i fins i tot l’ arbitrarietat del tribunal qualificador. Raó per la qual seria raonable la seva modificació per un sistema més just.

 Proposta.

 En conseqüència, volem demanar la modificació del actual sistema de selecció i accés als llocs de treball tant laboral com de funció pública per un altre que garanteixi un model de valoració de les capacitats dels aspirants més objectives.

A tal efecte proposem la constitució d’ una comissió d’ estudi on es pugui debatre un nou model en la línea apuntada.

 PUSA

Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor.

Ferran Calvera Cabeza

Portaveu del Grup Municipal a l’ ajuntament.

La proposta no es discutirà en el Ple Municipal de demà dijous, ja que no ha estat acceptada pel govern municipal, al·legant defectes de forma. Al nostre entendre son una excusa per tal de deixar-la  al calaix de l’ oblid. PUSA ha decidit demanar assessorament legal per tal de dotar-la d’ un nou redactat i presentar-la de nou en un futur ple.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment