Ampliació de l’ escola Joan Casas aturada.

Ja estem al mes d’ octubre i us hem d’ informar de les novetats respecte del tema de l’ ampliació de l’ escola. Segons ens ha informat la Dora ( Directora del Joan Casas ) finalment l’ ampliació no començarà aquest mes, ni tan sols aquest any. Segons va informar al Consell Escolar, la nova data per iniciar les obres s’ha retardat fins a gener, però cal anar amb cura amb aquesta nova data ja que resulta poc pràctic iniciar les obres a meitat de curs quan les obres estan previstes que acabin en 11 mesos, per tant iniciades les obres al gener, aquestes acabarien cap el mes de desembre i per tant caldria posar en marxa les noves aules un cop el curs hagués començat.

La situació de crisi ens fa pensar que la tant esperada ampliació no serà ni aquest, ni el proper any, i que tindrem barracons per força temps. Així que amb més de 470 nens, amb les línees de P3,P5, 1er. i 5è. triplicades i la resta ja doblades, les perspectives no poden ser més decepcinants.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment